Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Monika Bagárová (29) byla jednou z mála slavných tváří, které se vůbec objevily na cenách Anděl. A ani nevěděla, komu by vlastně měla fandit. "Já vůbec nevím, kdo je v nominaci, takže uvidím v průběhu přenosu. Jednou jsem se už ale na předávání těchto cen podívat byla," řekla nám Monika.

Sama se ještě do hledáčku porotců Akademie populární hudby nedostala. "V Andělech jsem nominovaná nebyla, ale vyhrála jsem Skokana roku na Českém slavíkovi v roce 2011 a za to jsem nesmírně ráda a šťastná," je spokojená zpěvačka.

"Andělé mají asi ještě čas. Mám na sobě ještě spoustu práce, a jestli se mi někdy tady podaří uspět, tak to bude bomba," míní a nás napadlo, jestli by už nebyla lepší Grammy, když už na své kariéře začala pracovat i ve Spojených státech. "Já si ale myslím, že to je na úrovni Grammy," myslí si Monika, které v průběhu večera dělal společnost zpěvák Ezy, s nímž natočila videoklip.

Monika svůj model na večer jako obvykle svěřila stylistovi. "Postaral se o mne Lukáš Macháček z Prahy, líčila mne vizážistka v Brně a na vlasech jsem byla v Bratislavě. Nebudu tvrdit, že mi to trvalo deset minut, jak říkají všichni. Rozhodně jsem se připravovala," prozradila Monika, která kvůli tomu, aby jí to slušelo, objela největší města bývalého Československa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám