Hlavní obsah
Článek

Holky krev a mlíko svá těla už dávno nehalí do neforemného oblečení. Amber Rose (40) je důkazem toho, že i majitelky oblých křivek mohou nosit přilnavé svršky.

Plnoštíhlá modelka si na kyprých tvarech postavila kariéru. Přestože má siluetu ve tvaru přesýpacích hodin, své oblé křivky s oblibou vystavuje v titěrných bikinách i legínách. Amber totiž své tělesné parametry umí prezentovat jako nejžádanější sexsymboly. Její dráždivé fotky mají na sociálních sítích spoustu obdivovatelů, což modelce neustále zvyšuje sebevědomí.

Statná samice pravidelně navštěvuje posilovnu, kde se zaměřuje na své sedací partie. Zadek se však nesnaží zredukovat, ale zpevnit, aby jej mohla nadále vystavovat. Při nákupu cvičebního outfitu však Amber nejspíš nezvolila správnou velikost, což se projevilo zejména v oblasti dekoltu, kde svým ňadrům v těsném tílku nedopřála příliš pohodlí.

Amber Rose se nedávno pokusila vzkřísit svůj vztah s manželem Wizem Khalifou, s nímž má dvouletého syna Sebastiana. Nakonec se ovšem ukázalo, že rapperovi šlo jen o sex, takže jejich manželství definitivně spěje k rozvodu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám