Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Simona Stašová (69) se již potřetí stala ambasadorkou bohulibé masové akce s názvem Avon pochod proti rakovině prsu.

V čele průvodu půjde Simona již potřetí a ani tentokrát po jejím boku nebude chybět její slavná maminka Jiřina Bohdalová (92). „Bude jí osmdesát čtyři a půjde s náma,” říká Simona a dále uvádí.

Slavné herečky si den průvodu, který letos připadá na 6. června, velmi užívají. „Máma přijede ke mě, abychom jeli jen jedním autem, přijde už nalíčená a má na sobě růžové tričko. Těšíme se na všechny ambasadorky, kterých je každý rok víc a víc. Užíváme si, že jsem i my dvě spolu,” popsala nám Simona průběh dne, který se zařazuje do skupiny těch pozitivních. Z takovýchto dní si prý slavná herečka sestavuje pomyslnou sbírku.

„Každý den bilancuju, jestli ten den byl dobrý, nebo ne. Dnes už počítám dny, které jsou z těch tři sta šedesáti pěti pozitivní. Pozitivní dny vyloženě sbírám jako korálky na náhrdelník,” řekla Simona Stašová, která nám v našem videorozhovoru mimo jiné prozradila, kde bere svou neutuchající životní energii.

Reklama

Další články

Načítám