Hlavní obsah
Článek

Loni v září se Scarlett Johansson (39) stala maminkou, ale ve 30 letech sama vypadá jako děvčátko. Když na udílení MTV Movie Awards dorazila v růžovém overalu, její útlá postava vzbuzovala spíše rozpaky než obdiv.

Oblíbená herečka své fanoušky záhy po porodu dcerky Rose přesvědčila o tom, že těhotenství na její postavě nezanechalo žádné stopy. Nyní ovšem její míry odpovídají těm nejhubenějším modelkám a dřívější sexsymbol působí naprosto zranitelně.

Opravdu je těžké uvěřit tomu, že tato něžná drobotinka brzy dorazí do kin ve filmu Avengers: Age of Ultron, v němž jako Černá vdova Natasha Romanovova předvádí náročné akční scény. Očekávaný trhák však stačila natočit ještě předtím, než se na její postavě začalo projevovat těhotenství.

Ze slavnostního ceremoniálu Scarlett odešla s prázdnou. V ženské kategorii byla nominována díky filmu Lucy, ale cenu si odnesla herečka z dramatu Hvězdy nám nepřály Shailene Woodley. Ta jí také vyfoukla trofej za nejlepší filmový polibek, kde měla šanci díky intimnostem s Chrisem Evansem v komiksové adaptaci Captain America: Návrat prvního Avengera. Johansson sice předvedla, že je opět připravena na další natáčení, ale nějaké to kilo navíc by jí určitě neublížilo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám