Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka diskuzního pořadu Máte slovo Michaela Jílková je sice v televizi hodně drsná, ovšem ráda se i na vysílání obléká do luxusních šatů. Nejinak tomu bylo i na cenách TýTý, kam vyrazila jako jedna z nominovaných v modelu, který připomínal odění mořské panny, kterou kdysi ve filmu ztvárnila americká herečka Daryl Hannah. Postavu má Jílková pořád luxusní, takže si je mohla dovolit.

"Jsem na tyhle šaty opravdu pyšná a jsem s nimi spokojená. Návrhářka Alice Abraham, která mne obléká i do televize, pro mě měla původně připravené jiné, ale když jsem tyhle očkem zahlédla, tamty se mi okamžitě přestaly líbit, a začala jsem se ošívat. Zamilovala jsem se do nich. A dokonce si říkám, že si je jednou oblékne i moje dcera Maruška, které teď je deset a má po tatínkovi dlouhé nohy jako modelka," svěřila.

"Připadají mi jako z oříšku, když by si je měla obléknout Popelka. Tak jsem Mařence řekla, že to nejsou šaty jen pro mne, ale že jsou naše, jen se jí budou muset upravit," vysvětlila, že si šaty pořídila napořád a nemá je jen půjčené. "Do Máte slovo je to samozřejmě jiné, protože kupovat stále nové šaty by mne zruinovalo. Ani nevím, co bych s tolika šaty dělala. Na druhou stranu si tam nevymýšlím a co Alice České televizi zapůjčí, to si vezmu. Nediskutuji, ať se mi to líbí, nebo ne. Možná jen co se výstřihů týče, protože na ty si moc nepotrpím," vysvětlila.

A jak si udržuje štíhlou postavu, aby si takové modely mohla dovolit? "Je to s věkem samozřejmě čím dál těžší. Navíc opravdu miluju čokoládu. A paradoxně mi pomohl můj úraz páteře, když jsem si zlomila obratel. Protože pořád nejsem úplně v pořádku, musím chodit pravidelně na rehabilitace a cvičit, což jsem dřív opravdu nenáviděla, ale teď to prostě dělat musím," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám