Hlavní obsah
Článek

Po dlouhé době tráví zpěvačka Monika Bagárová (29) více času v Česku. Je tady už měsíc, a i když už se měla za pár dní vrátit do Spojených států za přítelem, zřejmě si kvůli škole a práci letenku ještě o týden odloží. Se vztahem na dálku prý ostatně s partnerem problém nemají.

My jsme se s Monikou potkali na kosmetickém veletrhu, kde byla poprvé a užívala si péči, jaké se jí u jednotlivých stánků dostalo. "Ale samozřejmě jsem se ráno probudila s pupínkem na nose. Skoro nikdo by si ho nevšiml, ale tady mne na něj upozorňuje každý vizážista. Já normálně na akné nebo něco podobného vůbec netrpím, jen před koncertem nebo nějakou společenskou akcí se mi na obličeji něco takového objeví," postěžovala si Super.cz.

"Mám v Česku koncerty, řeším nové projekty a hlavně studium. Prostě samé krásné věci včetně převzetí hudební ceny a s ní i nového vozu. I když jsem hodně v Americe, tady ho určitě využiju na ježdění na koncerty, protože jsem na dálnici jako doma. Užívám si tady i rodinu a přátele," svěřila Monika, jakou má v Česku náplň svého času.

A jak snáší odloučení od partnera? "Jasně, že se mi stýská, oběma je nám smutno. Ale čas strašně rychle běží. Já si to uvědomuju tady, kdy mi ten původně plánovaný měsíc nestačí. Ale ono se to vyváží. Když jsme spolu měsíc v kuse, tak se pak zase na sebe víc těšíme, když se měsíc nevidíme. Nechci říct, že vztahy na dálku doporučuji, ale neuškodí to," uzavřela Monika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám