Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Sandra Parmová nepatří ke kráskám, které by si v civilu chtěly od make-upu odpočinout. "Mám to tak, že se maluju úplně každý den. Maminka mne naučila, že by o sebe žena měla dbát a dát na sebe aspoň nějaký základní make-up," řekla Super.cz.

"V běžném denním životě to samozřejmě není tolik jako teď, když jdu z práce a mám na sobě make-upu víc," upřesnila. S líčením začala Sandra hodně brzy. "Myslím, že to bylo někdy kolem deseti let. Vypadalo to tak, že jsem si myslela, že mám problémy s pletí, tudíž jsem si koupila v drogerii make-up. Samozřejmě, že jsme netrefila barvu, barva byla do růžova a vypadalo to hrozně," vyprávěla.

"Jednou jsem šla na narozeniny kamarádky, tajně jsem si ho na sebe dala, a když jsem se loučila s mamkou a ona mne viděla, zhrozila se a okamžitě mne poslala se odlíčit. Pak mi sama pomohla s výběrem a doporučila mi nějaké věci," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám