Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Minulou sezónu byla hlavní hvězdou přehlídkového mola na Mercedes-Benz Prague Fashion Weekendu topmodelka Jana Knauerová. Letos byli všichni zvědaví na slovenského topmodela Filipa Hrivňáka.

Nejúspěšnější slovenský model historie, který opustil dráhu profesionálního hokejisty a dostal se na špičku světového modelingu, navštívil Prahu druhý den konání módního víkendu. První kroky Hrivňáka vedly před vlajkový butik Versace, jehož je pro tuto sezónu jednou z hlavních tváří. Model se pochopitelně potkal se samotnou ikonou italského módního domu Donatellou Versace. „Byla přítomna u obou focení kampaní, které jsem absolvoval. Je to velmi příjemná žena. Je prostě super, velmi příjemná a hlavně vtipná,“ prozradil Super.cz model.

Filip Hrivňák se neúčastnil pražského módního víkendu jen jako čestný host, ale prošel se i po mole, konkrétně předváděl kolekci pro podzim a zimu 2015/2016 módní návrhářky Martiny Špetlové. „Bylo to poprvé, co jsem pracoval v Praze, je moc příjemné tady být,“ nechal se slyšet Filip.

Filip Hrivňák v posledních několika sezónách nechybí na žádném z módních týdnů ve světových metropolích. Zajímalo nás jeho srovnání české akce se světovou konkurencí. „Ten pražský Fashion Weekend se hodně přibližuje těm milánským a pařížským,“ komentoval úroveň pražského svátku módy Hrivňák.

Kdybyste potkali Filipa Hrivňáka na ulici, uhodli byste, že je to světově úspěšný topmodel?
Ano, rozhodně má kouzlo
11,1 %
Nedokážu to posoudit
4,9 %
Úplně bych ho minul/a pohledem
84 %
Celkem hlasovalo 12433 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám