Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Monika Leová (32) přítele Martina Košína sice nevzala na dovolenou do Vietnamu, ale aspoň částečně mu to vynahradila víkendem v Nízkých Tatrách, kam vyrazili nejen na snowboard na svahy v Jasné, ale vyzkoušeli i aquapark s termálními železitými prameny v Bešeňové. Monika s Martinem tam řádili v umělých vlnách skoro jako by byli v moři. K tomu pár pravidelně jezdí do Chorvatska.

"Teď jsme se nějakou dobu moc neviděli, tak si to tady maximálně užíváme. Do Vietnamu jsem ho nebrala, protože to byla strašně krátká doba, čistého času jenom deset dní, a za tu dobu se Vietnam vůbec nedá poznat. Navíc to bylo spíš rodinné, po dvou letech jsem se viděla se sestrou, jela jsem tam s tátou a bratrem. Je potřeba tam být aspoň měsíc, dva," míní Monika.

Do hor se tuhle sezónu dostala poprvé, o to více se snažila využít veškerý čas. Dokonce se zapojila i do jízdy Bikini Skiing na svahu Chopku, kdy se část sjezdovky sjížděla jen v plavkách. "Loni jsme byli v Alpách i na českých horách, letos jsme to trochu flákali, i proto, že jsem odjela do toho Vietnamu," vysvětlila.

Na to, že ji prý rodina v Asii na návštěvě hodně vykrmovala, vypadala Monika v plavkách skvěle na svahu i v aquaparku. "To děkuju. Já ze sebe měla spíš depku, proto se tady i dost zahaluji. Vietnam byl opravdu hodně o jídle, ale strava je tam relativně zdravá a lehká, místo dezertů je vždycky jenom ovoce. Takže jsem snad na svojí váze," uzavřela Monika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám