Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

První premiéru filmu Vybíjená si Simona Krainová (51) užila v Londýně, kde měla příležitost potkat Salmu Hayek a Woodyho Harrelsona, které přece jen nevidí každý den. Ale i z pražské se těšila, zase tam měla svoje kamarády. S kolegyní, která hrála její mladší já, Lindou Bartošovou si ovšem vzaly téměř totožný outfit. Ve fotogalerii můžete posoudit, které krásné blondýně to víc slušelo.

"V Londýně to bylo určitě zajímavé. Zvláště si vybavuji okamžik, když přišel Woody Harrelson do sálu, asi si sedl někam špatně, takže přišla hosteska, přesazovala ho a on se pokorně zvedl a sedl si na své místo. Vydržel až do konce a po tom filmu nám řekl, co se mu líbilo. Mě pochválil, ale co mi měl říct? Byla jsi strašná a už nehraj? To vám džentlmen neřekne," smála se Simona.

Simona toho měla v poslední době opravdu hodně, spousta projektů ji ještě čeká, včetně dalších filmových. Udělá si ale aspoň dva týdny čas na to, aby strávila dovolenou s rodinou. "Měla jsem v plánu si odpočinout, protože jsem to měla opravdu nabité. Ale přistály mi na stole další scénáře a nabídky na filmování, což jsem vůbec nečekala. Teď musím zvážit, co dál. Na začátku dubna odjedeme s Karlem a dětmi na Floridu a pak uvidím," uzavřela Simona.

Která blondýnka v černém to u vás vyhraje?
Simona Krainová
32,8 %
Linda Bartošová
67,2 %
Celkem hlasovalo 20834 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám