Hlavní obsah
Článek

Tomio Okamura je urputný bojovník! Jak Super.cz již informoval, povedlo se mu v pondělí na Ornelle Štikové (31) a její matce Monice vysoudit sto padesát tisíc korun (po každé) za to, že o něm tvrdily, že s mladší z nich měl dříve intimní poměr. Nyní se ozval Super.cz s tím, že vyvrací další tvrzení nedávno provdané paní Koktové. Půjde s tím zase před soud?

Protože obě „Štiky“ se před lety dušovaly, že Okamura měl být bývalým chlapcem Ornelly, soud však kvůli nepřítomnosti žalovaných bez zkoumání pravdivosti, či nepravdivosti tvrzení rozhodl, že se musejí obě zdržet dalších podobných komentářů k jeho osobě, a navíc mu zaplatit odškodné.

Ornella však nejenže dál naznačuje, že s Okamurou vážně něco kdysi měla, navíc prohlásila, že obdobný soud s politikem už před víc jak rokem a půl proběhl a že dopadl v její prospěch.

Ten to prostřednictvím své asistentky vyvrátil. „Tomio Okamura se tou záležitostí nijak nezabývá, věc mají v ruce právníci. Přečetl si ale u vás, že mělo už k jednomu soudu v této věci dojít. Není to pravda. Tohle byl jediný soud. Paní Ornella to má možná trochu popletené,“ vzkázal nám.

A kdo ví, zda už ohledně výroků Ornelly nekontaktoval zase svoje advokáty, pak by se výřečnost Ornelle nemusela vůbec vyplatit!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám