Hlavní obsah
Článek

Modelka Taťána Makarenko (34) se pyšní umělými trojkami a nebojí se je ukázat. Když už za ně zaplatila, tak proč si je nechávat jen pro partnera. "Připadá mi, že se to nosí. Není nic vidět, ale je to sexy. Mám podprsenku, žádná nehoda se nestane," řekla Super.cz Makarenko. "Když jsem si je koupila, tak se musí také trošku vynést," směje se.

Makarenko už čtyři roky žije s hokejistou Zdeňkem Bahenským. Ten ji více než s výstřihy miluje odlíčenou a v teplákách. "Je to tak. Partner mě má nejraději odlíčenou, bez šminek a v teplákách. Má rád pohodovou domácí puťku. Ale myslím, že je také rád, že o sebe dbám, že chci vypadat dobře a nedělám mu ostudu ve společnosti," vysvětluje.

Makarenko je na společenských akcích vždycky dokonale upravená. Skoro to vypadá, že nejvíce času tráví před zrcadlem. "Doma jsem vždy nenalíčená, není to tak, že bych se probudila a běžela do koupelny se nalíčit. Je ale pravda, že do společnosti se vždycky líčím, i do školy. Pro mě je zvláštní pocit být bez make-upu, upravená se cítím lépe," dodala Makarenko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám