Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Při pohledu na usměvavou a štíhlou krásku na fotce by si leckdo myslel, že se dívá na úspěšnou modelku. Ukázkovými mírami jak z obálky módního časopisu se ale nepyšní žádná známá manekýna, ale srbská tenisová hvězda Ana Ivanovičová, která patří k ozdobám každého tenisového turnaje.

Vítězka grandslamového turnaje French Open z roku 2008, která figuruje v první desítce žebříčku WTA tour, se na sociální síti pochlubila momentkami ze soukromého života. Ať už odpočívá na pláži, pózuje před domem či maká ve fitku, pokaždé jí to neuvěřitelně sluší.

Není divu, že si od tenisového kurtu občas odběhne natočit nějakou tu reklamu a nestydí se ani svlékat na stránkách prestižních magazínů.

O atraktivní tenistku je samozřejmě obrovský zájem i mezi muži. V posteli už měla španělského tenistu Fernanda Verdasca či australského golfistu Adama Scotta. Mluvilo se také o vodním pólistovi Vanjovi Udovičićovi...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám