Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Henrieta Hornáčková, známá divákům z Cest domů, není jen seriálová a divadelní herečka. Svým fanouškům se za pár dní představí také jako tanečnice, a to na svém autorském soirée v Divadle Rokoko, na něž si pozvala i řadu hostů.

„U nás v divadle je tradice pořádat občas tematicky zaměřený večer, který vedení začalo nazývat soirée. Skoro všichni kolegové, kteří je pořádali, je měli většinou zaměřená na šanson nebo jiné písničky. A protože já mám jednu velkou životní lásku, a tou je tanec, rozhodla jsem se uspořádat první taneční soirée,“ prozradila Henrieta.

Na soirée zatančí i Dana Batulková, a to tango s Janem Onderem, svým partnerem z taneční soutěže. Henrieta se na večer těší ještě z jednoho důvodu. Kdysi se věnovala baletu a v určitém období s kariérou baletky musela ze zdravotních důvodů přestat. Na soirée ale bude mít na nohou po delší době zase baletní špičky.

„Kvůli tomuto večeru jsem si pořídila špičky úplně nové, a když mi přišly, měla jsem z nich stejnou radost, jako kdysi ze svých úplně prvních špiček, když jsem byla malá holčička,“ říkala Henrieta.

Henrieta na "svůj" večer pilně trénovala a ve zkušebně další kolegy, kteří budou na soirée tancovat s ní, i trochu pérovala. „Henie je naše kamarádka a kolegyně z divadla, hrajeme spolu všichni v představení Drž mě zlehka, miluj mě něžně. Když nás poprosila, jestli bychom jí na jejím večeru nezatančili, rádi jsme přijali,“ říkali Zbyněk Fric, Jiří Hána, Lucie Pernetová, Patricie Soukupová a další kolegové a zároveň se shodli, že Henrieta je učitelka dobrá a umí být i přísná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám