Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká zpěvačka s francouzsko-ruskými kořeny Nadeea Volianova je pro slávu schopná udělat opravdu cokoliv. Rodačka z Paříže se už léta snaží prosadit v šoubyznysu. A to těmi nejlacinějšími možnými prostředky!

Svlékání na veřejnosti, oblékání do bláznivých modelů a zvrhlé projevy patří do hlavního repertoáru této osmadvacetileté blondýny. Koncem roku šokovala kolemjdoucí na ulici tím, že polonahá hledala s transparentem v ruce miliardáře, který by o ni projevil zájem.

Movitý muž by si ale raději zaplatil prostitutku, než aby se zahazoval s touto podivnou ženštinou, jež dělala ostudu i na svátek všech zamilovaných. Neúspěšnou zpěvačku nenapadlo nic lepšího, než se svléknout a v napuštěné vaně plné rudých květů demonstrovat svou valentýnskou osamělost.

Nechybělo ani provokativní pózování přímo v posteli, kam si jako pomocníka přizvala plyšového medvěda, jímž si rádoby cudně zakrývala intimní partie. Jakmile začala lascivně olizovat lízátko, mohla si začít gratulovat. V soutěži o nejlacinější scénku roku by totiž téměř jistě obsadila první místo.

Pokud však stále touží po kariéře úspěšné zpěvačky, měla by přeci jen zapřemýšlet nad jinými formami sebeprezentace...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám