Hlavní obsah
Článek

Exhibicionistka s hereckými ambicemi Maitland Ward (47) má s odhalováním velmi bohaté zkušenosti, a odvážná role ve filmu Padesát odstínu šedi by jí tak nečinila žádný problém. Hvězdou hollywoodské adaptace knižního bestselleru se však namísto ní stala Dakota Johnson.

Maitland se neúspěšně snaží prosadit před kamerou, ale o pořádnou roli nezavadila několik let. O svých hereckých schopnostech hodných Oscara je však přesvědčena i poté, co na ni producenti zanevřeli. Při castingu na Padesát odstínů šedi si na ni nikdo ani nevzpomněl, ale to ji neodradilo od další provokace.

Známá odhalovačka chtěla nejspíš podat důkaz o tom, že by se svými ženskými křivkami před kamerou nadělala mnohem více parády než vyhublá Dakota Johnson. Nafotila tak snímky se sadomasochistickou tématikou, na nichž ukázala svá plná ňadra i kulatý zadeček.

S lascivností sobě vlastní tak Maitland předvedla, že stud je pro ni naprosto neznámým pojmem. Své tělo sice místo kamery odhaluje jen před fotoaparátem, ale ještě není vše ztraceno. Kniha padesát odstínů šedi má další dvě pokračování, která čekají na zfilmování, takže Maitland může stále žadonit o nějakou epizodní roli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám