Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Martin Kraus se loni v říjnu stal otcem syna, ale rodiče čtyřměsíčního Filípka stále žijí jen na hromádce. Dlouholetou přítelkyni Kláru si populární herec ne a ne vzít. A to o svatbě mluvil už před dvěma lety.

"Mám dojem, že jsme si opravdu souzeni, takže svatba určitě bude. Nevím ale, jestli to bude letos, příští rok... A samozřejmě i děti. Já sobecky plánuju jednoho kluka. Bude se jmenovat Bohouš, protože mám dojem, že když se někdo jmenuje Bohouš, musí to být sympaťák a hodnej kluk," nechal se slyšet v srpnu 2013 Kraus. Veselka ale stále nikde...

Nyní si ji vyzkoušel nanečisto v seriálu Svatby v Benátkách s herečkou Lenkou Zahradnickou. A jako ženichovi mu to seklo. Třeba ho seriálová svatba přiměje zkusit i tu reálnou.

Svatba Martina Krause a Lenky Zahradnické se točila nedaleko od Prahy. A jako naschvál, když měly herečky na sobě jen lehké šatičky, teplota klesla pod bod mrazu.

„Je to trochu zvláštní svatba, David si bere Lenku, která čeká dítě s jiným mužem. Ale některé věci prostě osud naplánuje za vás. Ale když se dva lidé mají rádi a patří k sobě, dokážou se i přes něco takového přenést, jsou zásadnější věci, které mohou být větší problém, třeba zdravotní problémy. Těžko člověk soudí, dokud se do takové situace sám nedostal. Já bych něco takového zažít nechtěl. Ale troufám si říct, že bych to ustál,“ řekl Kraus.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám