Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Italský fotbalový brankář Gigi Buffon už na matku svých dvou synů Alenu Šeredovou (46) nadobro zapomněl. Do nové přítelkyně, o čtyři roky starší italské reportérky, je až po uši zamilovaný, což se projevuje i intenzitou jejich sexuálních hrátek.

Vášnivá Ilaria je natolik náruživou milenkou, že už si zvukových milostných projevů všimli i Buffonovi sousedi, kterým již dochází trpělivost.

Ostře sledovaný pár se totiž natolik oddává milostnému opojení, až sousedi nemohou v noci spát. Jeden z nich si na neukojitelnost Ilarie a Gigiho postěžoval časopisu Novella 2000. Sexuální hrátky slavného temperamentního páru už prý začínají být nesnesitelné.

Páreček si užívá několikrát za noc a je slyšet po celém okolí. Naštvaný Buffon se proti tvrzení sousedů ohradil a žádá větší soukromí pro sebe a svou novou partnerku. „Doufal jsem, že zvědavost novinářů opadne, což se ale bohužel nestalo,“ sdělil v tiskovém prohlášení. Sousedům tak nezbývá nic jiného, než si strčit špunty do uší nebo se odstěhovat, protože italský hřebec se milostných radovánek rozhodně nehodlá vzdát.

Reklama

Další články

Načítám