Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americký herec Val Kilmer byl minulý týden převezen do nemocnice poté, co začal vykašlávat krev. Lékaři z UCLA Medical Center v Santa Monice museli ověřit, zda se nejedná o rakovinu. Přestože herec tvrdí, že žádný zákrok nepodstoupil, podle serveru TMZ se podrobil operaci nádoru. Kilmer se přitom vyšetření vyhýbá, přestože o tumoru ví již od léta. Hercova rodina se shoduje, že jej zabíjí jeho víra.

Podle jeho mluvčí Liz Rosenberger lékaři považují Kilmerův zdravotní stav za povzbudivý a doufají, že se zcela uzdraví. Starají se o něj prý i jeho dvě děti - Mercedes (23) a Jack (19). Herec má údajně dlouhodobě problémy s mluvením a oteklý krk si často kryje šálou.

Jeho blízcí se však domnívají, že za hercův stav může do jisté míry jeho scientologická víra, v níž se obecně věří, že léčí modlitby, ne lékařství. Hvězda snímků Top Gun, The Doors či Batman navždy prý nikdy neříká, že cítí bolest, jelikož tím by Kilmer přiznal, že modlení nefunguje, ale když začal vykašlávat krev, přeci jen lékařskou pomoc vyhledal.

Reklama

Další články

Načítám