Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Eva Decastelo (45) přestala držet drsné diety a začala normálně jíst. Výsledek se po pár měsících projevil a Eva už přibrala, při její výšce neuvěřitelných, deset kilo. Musí prý dokonce nosit kalhoty na gumu. Nám to ale na akci, kde jsme ji naposledy potkali, vůbec nepřipadalo.

Měla na sobě džíny a vypadala stejně drobounce jako dřív. "Tajemství je celkem jednoduché. Mám na sobě stahovací prádlo. A jsem zvědavá, jak ze sebe budu ty džíny zase soukat," svěřila Eva. "Ale těch deset kilo navíc je z doby, kdy jsem byla extrémně vychrtlá a měla jsem asi čtyřiačtyřicet, takže teď jsem de facto úplně normální. Ale pro šoubyznys jsem trošku tlustší," upřesnila moderátorka.

"Taky jsem prý stará. Sice mi to nikdo zatím neřekl do očí, ale to bude asi tím, že do čí se mi kouká jenom Jirka Krytinář," žertovala na svůj účet Decastelo. A tak jsme se v jejím duchu zeptali, zda nemá méně pracovních nabídek vzhledem k tomu, že je tlustá a stará? "Naopak, těch nabídek je víc, protože vedle mne se všichni cítí výborně," smála se Eva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám