Hlavní obsah
Článek

Páteční svatba ještě donedávna neznámé Ornelly Štikové (31) je spolu s drogovým úletem Petra Koláře asi největší událostí šoubyznysu od začátku roku. A tak není divu, že stále přicházejí dozvuky této přísně utajované veselky, která stála jen dvě stovky. Super.cz nyní získal fotografie, na nichž je vidět, jak moc odvážné šaty Ornella měla, nebo to, jak se poprvé po manželském slibu zakousla do úst Josefa Kokty!

Fotografie pocházejí od Olgy Path Štiplové, kamarádky Ornelly, která byla svědkyní ženicha. „Byla to krásná a dojemná událost. Možná nejdojemnější, kterou jsem kdy zažila. Ornella si tu svatbu vysnila a je dobré vidět, že občas se sny skutečně plní,“ řekla Super.cz Olga.

Ornella přijala manželovo příjmení a společně s ním pevně doufá, že konečně zakořenil a jeho čtvrtá veselka je poslední v jeho životě.

Na snímcích je vidět i to, jak Ornella napsala dopis mamince a tatínkovi a připravila jej na místa u hodovního stolu. „Táta Štika měl strašně dojemný proslov. Říkal, že když si před lety Ornellu v únoru za sněhové vánice odváželi z porodnice, přemýšleli, kdo si ji jednou vezme. Všichni se začali smát,“ vzpomněla fotografka.

Reklama

Další články

Načítám