Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Daniel Hůlka (55) letošní rok nezahájil zrovna nejlépe. Na náledí do něj nabourala jiná řidička, a i když nebyl zraněný, z nehody si odnesl zápal plic. To se snad může stát jenom jemu.

Dana jsme potkali na křtu kalendáře Slané ženy, kde fotografové zvěčnili nemocné cystickou fibrózou. "Tenhle projekt podporuje Divadlo Broadway, jehož jsem součástí, tudíž i já. Sám dobře vím, že když je člověk nemocný, je vděčný za každou pomoc. Takže když je možnost, je povinnost pomáhat," míní Hůlka.

Dan má za sebou zánět slinivky břišní, který ho málem připravil o život. Cítí se ale už dobře, i když musí pořád držet dietu, ale nevadí mu, když se na to konto žertuje. Protože má alternovat s Marianem Vojtkem (51) Draculu v nové verzi muzikálu, zajímalo nás, jestli si dá s kolegou panáka, na kterého se Maroš těší.

"Zatím jsme si ho nedali, ale když si teď dám jednoho, tak už se nic nestane. Ale pro jistotu se raději zeptám svého ošetřujícího lékaře," odpověděl Hůlka. A pak už jsme se dostali k bouračce a zápalu plic, které jsme zmínili v úvodu.

"Nabourala do mě nějaká paní, jen jsme do sebe ťukli z vedlejší, viděl jsem, jak jede, bylo namrzlo, stála na brzdách, ale nemohla nic dělat, takže do mne najela. Ruplo mi přední sklo, takže jsme to nemohli vyšetřit bez policie, protože je hodně drahé. A jak tak člověk čeká, chvilku sedí v autě, chvíli je venku, jste oblečení - neoblečení, tak jsem nastydl a teď bojuji s tím, že mám podezření na zápal plic a beru antibiotika," prozradil.

Překvapilo nás, že s náběhem na zápal plic zpíval na křtu kalendáře. "Na hlasivky nemá zápal plic moc vliv, ale kdybych měl zazpívat celé představení, tak bych mohl dostat i infarkt," objasnil Dan, jehož v onen den v muzikálu Kleopatra zastoupil Marian Vojtko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám