Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sotva uplynuly vánoční svátky, herec Martin Písařík vyrazil na nákupy se ženou, k níž má v poslední době zřejmě mnohem blíže než k matce svého půlročního syna.

Udržet Jarouška ze seriálu Doktoři z Počátků u rodinného krbu je nejspíš nadlidský výkon. Spíše než s kočárkem a matkou jeho potomka jej na ulici potkáme s jiným ženským doprovodem. Martin Písařík má pro něžné pohlaví velkou slabost, což předvedl už v době, kdy jeho partnerka Michaela byla v šestinedělí.

Zatímco tehdy šlo o náhodný úlet, s tajemnou černovláskou, která mu dělala společnost při povánoční procházce, má pravděpodobně bližší vtah. Tato žena jej doprovodila už na premiéru filmu Interstellar, a v kině i na ulici k němu měla velmi blízko.

"Šli těsně vedle sebe. On dívce ukazoval něco na mobilu, ona se neustále chichotala. Rozhodně to nevypadalo, že je to jen jeho kamarádka," dodal očitý svědek, který na tento páreček narazil před jedním z nákupních center, kde nejspíš Martin sháněl dodatečnou vánoční nadílku. A to se přitom nedávno prezentoval jako hrdý tatínek po boku své přítelkyně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám