Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Monika Babišová se objevila ve společnosti po dlouhé době s celou rodinou. A všechny překvapilo, jak krásnou má dospívající dceru Vivien, která studuje na gymnáziu, a fešného desetiletého syna Frederika. Rodinka jako ze škatulky si nenechala ujít premiéru muzikálu Mamma Mia!.

A co si na muzikál oblékli? "Mám bílou sukni Fendi a top ani nevím. Asi konfekce," řekla Super.cz Monika Babišová. Své dceři zatím do oblékání příliš nemluví. "Moc přísná nejsem, to už musí být, abych jí něco řekla. Většinou to je, když neodhadne venkovní teplotu, tak jí domlouvám," prozrazuje.

Dcera je velmi podobná jejímu muži Andreji Babišovi. "Ono se to mění, jednu chvíli byla podobná mně, nyní zase manželovi," říká krásná Monika.

A nemá Monika umělecké ambice podobně jako třeba manželka Karla Gotta Ivana? "Já ambice nemám, není ve mně nic exhibicionistického, takže v žádné případě. Věnuji se už tři roky charitě, to mě hodně naplňuje, tomu se v budoucnu budu věnovat úplně maximálně," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám