Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Konečně dorazila z čínského Shenzenu do Prahy vítězka finále soutěže Schwarzkopf Elite Model Look Barbora Podzimková. Super.cz pochopitelně nemohl chybět u jejího příletu do Prahy. „Jsem ráda, že jsem po delší době zase doma," nechala se slyšet Barbora po patnáctihodinovém letu a dvou mezipřistáních v Hongkongu a Dubaji.

Podzimková přiletěla do Prahy společně se svým kolegou Josefem Utěkalem, který skončil na světovém finále na třetím místě.

Barbora a Pepa zůstali společně s ostatními modely a modelkami z vítězné patnáctky v Číně o dva dny déle, než jejich tým z jejich domovské agentury. Fotili zde ještě pro italský Vogue, který letos s pořádající agenturou na organizaci spolupracoval.

Právě pro italský Vogue by Podzimková ráda v budoucnu nafotila obálku. „V budoucnu bych ráda předváděla pro ty nejlepší světové návrháře," nechala se slyšet studentka příbramského gymnázia, která svým vítězstvím získala garantovaný kontrakt od agentury Elite v hodnotě patnáct tisíc eur.

Reklama

Další články

Načítám