Hlavní obsah
Článek

Bohužel to vypadá, že zprávy o tom, že Přemek Podlaha bojuje s rakovinou v posledním stadiu, budou pravdivé. Jak Super.cz již informoval, herec má mít údajně metastáze po celém těle a mají mu zbývat poslední dny, či týdny života. Nyní se k chorobě svého muže vyjádřila i jeho žena, a potvrdila ji!

Každý doufal, že jde jen o zveličenou informaci. A to i přesto, že se dlouholetý moderátor kutilských pořadů už jednou letos ocitl v nemocnici (údajně se srdcem). Všechny naděje se ale ukazují jako plané.

„Je bohužel nemocný,“ potvrdila Podlahova žena Kateřina Kalendová. „Vážně,“ zdůraznila pak ve VIP zprávách, aby dala najevo, že opravdu nejde o nějakou běžnou slabost.

Přemek Podlaha sice včera tvrdil, že je v nemocnici, podle jeho choti ale s nemocí bojuje doma. „Není hospitalizovaný,“ dodala. Asi tak šlo jen o kontrolu.

Všichni, kdo Podlahovy pořady sledují rádi, doufají, že se ještě někdy na televizní obrazovku, kde ho zatím zastoupil Alexander Hemala, vrátí. Podle všech zpráv z okolí moderátora se s tím ale nedá moc počítat…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám