Hlavní obsah
Článek

Osmapadesátiletý Tom Hanks se poslední roky obával o život svého syna Chestera. Čtyřiadvacetiletý rapper byl totiž těžce závislý na kokainu. Třetí potomek slavného hollywoodského herce ale nastoupil do léčebny a už padesát dní abstinuje. Oznámil to trochu vulgárním způsobem.

„Mám prohlášení: Bulvárem koluje nějaký článek o tom, že jsem v léčebně kvůli závislosti na kokainu. Je to pravda. Už padesát dní jsem čistý a abstinuji od všeho včetně alkoholu. Seru na to, co si lidé myslí. Seru na média,“ vzkázal Chester Hanks v rozhovoru pro Us Magazine.

Tom má Chestera s druhou manželkou Ritou Wilson, s níž má ještě devatenáctiletého Trumana. S první manželkou Samanthou Lewes má sedmatřicetiletého Colina a dvaatřicetiletou Elizabeth.

Chester vystupuje na veřejnosti jako rapper Chet Haze. „Mám problémy se závislostí na drogách od šestnácti let. A ve čtyřiadvaceti letech jsem se konečně rozhodl vyhledat pomoc. Když mám teď za sebou padesát dní střízlivosti, můžu upřímně říct, že jsem šťastnější, než jsem byl kdykoli předtím,“ napsal na sociální síti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám