Hlavní obsah
Článek

Už pár let se řeší, jestli do toho ti dva konečně praští! Zpěvačka Anna K (59) a mimořádně talentovaný hudebník Tomáš Vartecký spolu žijí na hromádce bezmála dvě desetiletí, a i když už vstup do manželského svazku plánovali, nakonec k němu nedošlo. Neustále ho odkládají.

Pořád se k tomu najdou nové důvody. Momentálně je jím třeba Tomášova spolupráce s Danielem Landou, jemuž dělá na blížícím se turné v rámci Žito Tour 2014 kapelníka. A práce mu dává zabrat.

„S Kurtizánami z 25. Avenue jsme dojezdili šňůru v nové sestavě. Teď máme přestávku, chci se plně soustředit na koncerty Daniela Landy, což bude poměrně náročné. Začneme jezdit zase od února a budeme příští rok dělat desku,“ říká a dává nám tím přihrávku na další otázku. Je kvůli práci odložená i svatba?

Tomáš není zvyklý mluvit o svém soukromí. O hudbě by mohl nadšeně vyprávět celé týdny, má o čem. Takže je skoro zázrak, když pronese na tohle téma aspoň jednu větu. „Svatba se trošku odložila,“ dodá a rozpačitě pak odsouhlasí i to, že po letech soužití skutečně není sňatek pro jeho vztah se zpěvačkou Annou K. ta nejdůležitější věc na světě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám