Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jennifer Lawrence si nadmíru užívala na afterpárty po slavnostní premiéře filmového trháku Hunger Games, kde ztvárňuje hlavní roli.

Herecká hvězda patřila k největším ozdobám velkolepého večírku a na slavnostní příležitost se samozřejmě patřičně vystrojila.

Hodně odvážné bílé šaty s obrovským výstřihem sklidily u přítomných hostů velký úspěch, ale herečka se v nich zjevně cítila celá nesvá. Pod šaty si nevzala podprsenku a neposedné ňadro jí z výstřihu neustále vylézalo. Stačilo jen málo a vypadlo ven. Jennifer si tak výstřih neustále kontrolovala a zakrývala. To už ale bylo přeci jen pozdě a fotografové měli žně.

Jennifer Lawrence v posledních měsících neprožívala zrovna povedené období. Patřila totiž k celebritám, kterým hackeři ukradli z internetového úložiště intimní fotky. Erotické snímky sexy herečky určené jejímu příteli tak kolovaly po internetu, což sympatickou herečku velmi ranilo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám