Hlavní obsah
Článek

Měla před sebou ještě obrovskou kariéru. V roce 2004 vyhrála modelingovou soutěž Top modelka nového tisíciletí a pak se její hvězda rozhořela naplno. Topmodelka Kateřina Netolická byla hvězdou kampaně H&M, Prada, L´oreal, její tvář zdobila desítky titulních stran módních časopisů po celém světě. Jejím přítelem byl více než dva roky hokejista KHL Jakub Petružálek. Náhle ale její hvězda uhasla. V neděli našel bratr jejího partnera její tělo v litvínovském bytě, kde s Petružálkem žili.

Spekulovalo se o tom, že ji bratr jejího přítele našel ve vaně, kde se udusila plynem unikajícím z karmy. Blízký přítel modelky to ale popírá.

"Žádné známky cizího zavinění, únik plynu, sebepoškození, nic. Napadají mě dvě věci – křeč po tréninku a utopila se, nebo mrtvice. Doping to být nemohl. V pondělí měla kilo do limitu (aby mohla nastoupit na MS), takže to vylučuje, že by si dala něco na hubnutí. Nebyl důvod, navíc pravidla svazu jsou taková, že kdyby na šampionátu chytili jednoho závodníka, celý nároďák má stopku na rok a je bez dotací," řekl Blesku Adrian Smrčka, pořadatel bojových sportů.

Kateřina totiž vedle modelingu dělala kickbox. Byla mistryní republiky a chystala se na mistrovství světa.

Reklama

Další články

Načítám