Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Martin Písařík, populární blbeček Jaroušek z Doktorů z Počátků, si zřejmě nemůže pomoci. Na konci srpna veřejně ponížil svoji přítelkyni, když jí nasadil parohy. Na párty ho paparazzi načapali, jak se líbá s cizí dívkou a došlo i na další velmi intimní záležitosti. A to byla v té době jeho přítelkyně Michaela v šestinedělí, společně mají syna.

Nyní opět vyrazil do společnosti s cizí slečnou. Se sexy brunetkou si nenechali ujít premiéru nového filmu Interstellar. Na otázky, která slečna mu dělá doprovod tentokrát, odpovědět odmítl. A reagoval po svém.

Po přítomných fotografech začal plivat Coca-Colu. Zřejmě mu ruply nervy, a tak mu bylo úplně jedno, že polil i lidi kolem.

Vzkaz od Super.cz: Martine, když se ti nelíbí blesky fotoaparátů na premiéře, není nic jednoduššího, než si koupit lístky za vlastní peníze a jít jiný den. Ale dostávat věci zadarmo, to se ti líbí, že?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám