Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Láska dělá se zpěvačkou Monikou Absolonovou (47) opravdové divy. Po boku hokejisty Tomáše Horny září jako sluníčko a moc jí to sluší. Jediné, co zpěvačce dosud stálo v absolutním štěstí, byla vzdálenost, jež ji od Tomáše dělila.

O pět let mladší hokejista totiž hrál za slovenskou Žilinu, kam za ním Monika pravidelně dojížděla. Zamilovaný Horna ale nedávno přestoupil do Kladna a záhy se ke šťastné zpěvačce nastěhoval.

Svou lásku tak fešný hokejista častěji doprovází do společnosti. Naposledy spolu byli viděni v centru Prahy na charitativní akci Dejme dětem šanci, kde se Absolonová na chvilku změnila v prodavačku pečiva. Výtěžek z prodeje pak pomohl osmnáctileté Vendulce z Dětského domova v Dolní Čermné dostudovat Střední průmyslovou školu chemickou.

„Když jde o pomoc dětem, malým i dospívajícím, jdu do toho. Navíc jsou vybrané peníze určeny pro konkrétní osobu, a to je další plus. Tady jsem si vyzkoušela novou roli a bavila mě. Lidé vesměs slyší na charitu, ale musíte je trošku postrčit a ukecat,“ vysvětlila Monika Absolonová a pustila se znovu do akce. Za aktivitu byla odměněna nejen poděkováním od organizátorek akce, ale hlavně pusou od svého hokejisty, který na ni číhal opodál, a jakmile skončila, okamžitě si ji odváděl pryč.

Související témata:

Další články

Načítám