Hlavní obsah
Článek

Dlouhá léta žila slovenská národní modla Marika Gombitová (58) v ústraní ve svém bytě pro handicapované a odmítala vyjíždět ven mezi lidmi. S její psychikou to po nehodě před mnoha lety, kvůli které skončila na vozíku, vypadalo špatně. Jenže se stal zázrak! Marika se rozhodla vyslyšet volání svých fanoušků, přestala se skrývat, a dokonce připravuje velký comeback. První vlaštovkou je její velmi dojemné setkání s největší československou hvězdou Karlem Gottem (†80).

Celých dvanáct let trvalo, než se svým obdivovatelům ozvala. Ale stojí to za to! Spustila své oficiální stránky, na nichž za trpělivost všem poděkovala. „Milí moji fanouškové, na úvod bych ráda řekla každému z vás velké děkuji – za vaši přízeň, trpělivost, důvěru a hlavně podporu po celý čas,“ napsala Marika na svém webu.

A v úterý se navíc potkala po dvaceti letech s Karlem Gottem, za kterým přijela do Sence nedaleko Bratislavy, kde Místr pobývá během svého slovenského turné. Zpěvačce prý zářily oči nadšením a bylo na ní vidět, že má chuť znovu do práce. Dokonce prý se Slavíkem domlouvala společný duet!

Comeback je, jak se zdá, skutečně na spadnutí. Kromě přemýšlení nad ním se Marika zapojila i do charitativního projektu, podílela se na tvorbě obrazů, jež půjdou do dražby. Výtěžek z ní poputuje na dobročinné účely.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám