Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S novými silikonovými trojkami jde zpěvačka Míša Nosková (41) z role do role. Již nyní ji můžeme vidět skoro ve všech současných muzikálových projektech a teď jsme se dozvěděli, že už v březnu ji čeká další role v divadle, kam roky nesměla téměř vstoupit ani v roli divačky.

S Míšou jsme se potkali v divadle Broadway po obnovené premiéře muzikálu Kleopatra a prozradila nám, že zvěsti, jež jsme se dozvěděli v zákulisí, jsou pravdivé. Míša se v březnu objeví v novém ambiciózním projektu divadla Mýdlový princ složeném z hitů Václava Neckáře (80).

"Bylo by krásné, kdybych si tam zahrála. Zaprvé proto, že budu ráda, že mi producent Oldřich Lichtenberg po několika letech, kdy jsem tady být nemohla, tu příležitost dá. Měli jsme spolu konflikt, za který jsem se několikrát omluvila a doufám, že už je to v pořádku," věří Nosková.

A co se vlastně stalo? "Šla jsem do Dětí ráje, a mezi producenty tehdy vládly právní války. Proto jsem nemohla nastoupit do tehdejšího Draculy. To byl ten problém. Teď je to tak, že už jsme o roli v Mýdlovém princi mluvili, ale na konkurz samozřejmě půjdu. Myslím si, že by na něj měl jít každý, ať už byl přímo osloven, anebo ne, aby se ukázal," míní zpěvačka.

Ta je momentálně opět na detoxikační kúře, protože na dovolené v Americe přibrala tři kila a chce si udržet svoji těžce nabytou štíhlou postavu. "Tak ty burgery v Americe byly strašně dobré, tak to zase potřebuju srovnat," slibuje Míša.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám