Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dvaačtyřicetiletá rodačka z Alabamy Phoebe Price je jednou z těch vysloužilých modelek, které se pokoušely prorazit v Hollywoodu, a i přes veškerou snahu se jim nezadařilo. Její herecká dráha zahrnuje spíš jen pár zanedbatelných rolí. V současnosti se Phoebe hlavně ráda protlouká ulicemi Kalifornie se svým jorkšírským teriérem ve vyšinutých outfitech.

Abychom ale téhle výstřední zrzce úplně nekřivdili, její silnou stránkou je odvaha. Tu předvádí nejen pravidelně svým ohozem, ale třeba i tím, že se po hlavě vrhla do podnikání už v devatenácti, kdy koupila svou první společnost. V současnosti se zaměřuje převážně na navrhování klobouků a čepic a její zboží prodává hned několik kalifornských butiků. I proto je prakticky nemožné ji přistihnout bez pokrývky hlavy. Jeden černobílý klobouček o víkendu zkombinovala s dokonale nevkusným modelem inspirovaným blížícím se Halloweenem.

Navzdory absolvování hodin herectví u těch nejlepších koučů v Hollywoodu jí to po kariéře modelky v Řecku a Itálii u filmu moc nevyšlo. Získala jen pár epizodních rolí například v seriálech Wilder Days, Arli$$ či Akta X nebo ve filmech Náměsíčný a The Victim.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám