Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Její oslnivý úsměv znají z televizní obrazovky milióny diváků. Zvláštní ale je, že Terezu Juščíkovou v civilu lidé většinou nepoznávají. Sympatická rosnička nezaznamenala, že by se přístup lidí z jejího okolí nějak změnil poté, co začala hlásit počasí na Nově.

„Musím říct, že mě lidé většinou nepoznávají. Jsem za to ráda. Občas se mi stane, že jde nějaká maminka s dcerou a prohlásí: ‚Hele, to je ta rosnička.‘ V soukromí nosím stále culík a nebývám moc nalíčená, ale na televizní obrazovce mám většinou výraznější make-up a rozpuštěné vlasy. Lidé jsou zvyklí právě na můj výraznější vzhled," zní Terezino vysvětlení, proč na ulici splývá s davem.

Juščíková je za novou pracovní příležitost v televizi vděčná. „Jsem ráda, že si můžu plánovat čas sama pro sebe. Je fajn, že mám někdy i tři dny sama pro sebe," říká rosnička, která moderovala dámský dýchánek u příležitosti odstartování prodeje nové kolekce, kterou navrhl francouzský návrhář Jean Paul Gaultier pro známý švédský módní řetězec.

Po dvoutýdenní dovolené v Egyptě už se do práce těšila. „Práce mi chyběla, asi nejsem ten typ člověka, který by si ležel na pláži a nic nedělal," říká Tereza Juščíková.

Související témata:

Další články

Načítám