Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stále si vybírá svou mateřskou dovolenou, a tak ji ještě nějakou dobu v Televizních novinách neuvidíme. Nedá se říct, že by Iveta Vítová (40) byla maminkou na plný úvazek. Přestože práci moderátorky zatím odkládá a na televizní obrazovky by se měla vrátit nejdříve za rok, občas melouchaří jako modelka.

Naposledy se Iveta, známá víc pod svým dívčím jménem Lutovská, objevila jako jedna z modelek na galavečeru Život s demencí v Lucerně, na kterém si organizátoři vzali za cíl pomoci v boji s Alzheimerovou chorobou.

Když se Vítová prošla po mole, tak bylo všem nad slunce jasné, že modelka je už dávno na své předporodní váze, ba dokonce je maminka roční dcery Anetky snad ještě hubenější.

„Přehlídky beru jako zpestření. Je pravda, že bych práci v modelingu chtěla vyrovnat s mateřstvím, ale jde to pozvolna," říká Vítová a jedním dechem dodává: „Přes léto jsem měla jednu nebo dvě akce. Po prázdninách jsem měla jen jednu přehlídku, tak uvidíme, jestli se to rozjede.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám