Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mezi padesátkou nejlépe oblékaných žen podle každoročního žebříčku časopisu Glamour nechybí už tradiční jména jako Emma Watson, vévodkyně Kate, Angelina Jolie či Jennifer Aniston. Všem těmto módou protřelým kráskám ale letos kraluje herečka, které se zpočátku její zářné kariéry lepila smůla na paty. Upadla dokonce i ve chvíli, kdy si přicházela pro Oscara.

Nejspíš už tušíte, že je řeč o Jennifer Lawrence, pro kterou tak může být vítězství příjemnou útěchou po nedávném úniku lechtivých fotografií, které získal hacker z internetového úložiště z mobilních telefonů od desítek celebrit.

Talentovaná čtyřiadvacetiletá hvězda, která zazářila například ve filmech Terapie láskou, X-Men: První třída nebo Hunger Games, se dočkala prvenství navzdory svým ‚záclonovým‘ šatům z letošního předávání Zlatých glóbů, z nichž si lidé začali utahovat na internetu.

Hned pod Lawrence se usadila další oscarová herečka Lupita Nyong’o. Kristen Stewart skončila třetí a Emma Watson čtvrtá. Na pátou příčku se dostala Blake Lively následovaná Angelinou Jolie. Až sedmá se umístila vévodkyně Kate. První desítku doplnily ještě Katy Perry, Jennifer Aniston a Emma Stone.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám