Hlavní obsah
Článek

Obří silikony jsou již přežitkem, a pokud chce žena v dnešní době šokovat, obyčejné implantáty k tomu nestačí. Američanka Jasmine Tridevil (21) posunula trend vylepšování hrudníku o pořádný kus dál.

Snímky ženy se třemi ňadry nejprve vzbuzovaly dojem, že jde o fotomontáž. Později se ovšem ukázalo, že Jasmine opravdu podstoupila operaci, jaká rozhodně není v běžné nabídce klinik plastické chirurgie.

Po zákroku, který „trojprsou ženu“ vyšel na závratných 420 tisíc korun, se Jasmine dočkala vysněné pozornosti. Lidé na jejím dekoltu mohou oči nechat, protože takovou zvrácenost by našli snad jen v muzeu lidských anomálií.

Jasmine se nejspíš inspirovala filmem Total Recall z roku 1990, v němž se žena se třemi ňadry vyskytuje. Tvůrce kultovního sci-fi snímku by však nikdy nenapadlo, že se najde někdo, kdo si takhle nechá hrudník znetvořit i ve skutečnosti.

Tridevil je na své tělesné parametry hrdá a zvěčňuje se v podprsence, již si musí pochopitelně šít na míru. Její rodina s ní ale nadšení nesdílí. „Moje matka byla v šoku. Nechce se mnou vůbec mluvit a zakázala to i sestře. Otec taky není nadšený. Stydí se za mě, ale nějakým způsobem to respektuje, posteskla si Jasmine, jejíž prostřední ňadro zdobí tetování v podobě bradavky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám