Hlavní obsah
Článek

Ještě poslední zbytky opálení se rozhodla na módní akci vystavit herečka Ivana Jirešová (47). A v průsvitné bílé halence opravdu zářila. Její barva ale nepochází z válení na pláži, letos dokonce vynechala i svůj oblíbený kurz bikram jógy v Řecku, aby mohla s manželem a dcerou vyrazit do Tibetu.

"V Tibetu jsme byli celkem měsíc. A přes obavy, že bychom tam mohli chytit nějakou nemoc, k žádnému problému nedošlo, ani dolem, ani horem. Odvezli jsme si jenom nějaké ty štípance, ale nepitvala jsem, zda to bylo od blech nebo od štěnic," řekla Super.cz herečka.

Druhou půlku léta byla Ivana trochu smutnější, protože vzhledem ke střídavé péči byla holčička se svým otcem. "Stýskalo se mi, samozřejmě. Vím, že byli v Egyptě, ale nebyly jsme vůbec v kontaktu, ani po telefonu," svěřila.

Ivanu teď budeme více vídat i na televizní obrazovce. Opět se rozjíždí její dějová linka v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, objeví se i ve Vinařích a v seriálu z kriminálního prostředí. "Tenhle podzim bude opravdu hodně pracovní, ale rozhodně se nestěžuji," prohlásila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám