Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Až na poslední večer týdne módy si udělala čas herečka Dana Morávková (52). Místo manžela Petra Maláska jí ale dělal doprovod syn Péťa. "Jsem ráda, že se tak jednou za půl roku rozhodne vytrpět se mnou společenskou akci a nechat se i fotit," smála se Dana, kterou už syn přerostl.

Dana je známá tím, že si na slavnostní příležitosti nikdy modely nepůjčuje, ale vystačí si se svým šatníkem. "Mám ale ráda nadčasové kousky, takže mi vydrží dlouhou dobu," vysvětlila a nás zajímalo, zda se jí garderoba vůbec vejde do skříně. "Mám šatnu, ale zase tak veliká není. Nejsem z těch, které by shromažďovaly na památku úplně všechno," řekla Super.cz.

"Vzpomínám si, že moje maminka měla doma schované i moje první brusle. Ale pravda je, že mám také Péťovo první oblečení nebo hračku," dodala s tím, že se na show Cerruti a Versace přišla spíš inspirovat. "Když se mi něco líbí, klidně nakoupím i v běžných řetězcích, ale mám ráda i tvorbu našich módních návrhářek. S potěšením vzpomínám, jak mne na ulici v Paříži oslovovaly Francouzky a ptaly se mne, kde jsem sehnala ten nádherný kabát. Mám ho dodnes a je od Táni Kovaříkové," uzavřela.

Na koho je podle vás Péťa víc podobný?
Na mámu Danu Morávkovou
19,8 %
Na tátu Petra Maláska
80,2 %
Celkem hlasovalo 6952 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám