Hlavní obsah
Článek

Po delší pauze může herečka Alice Bendová (50) slavit návrat na obrazovku, kde ji vídáme dvakrát týdně jako potvoru Lolu v seriálu Svatby v Benátkách. "Prakticky každý řekne, že jsem zase mrcha a v téhle poloze mne znají. Nijak zvláště mne tedy nevychvalují, ale těší mne, že mi chválí aspoň to, jak jsem v seriálu učesaná, oblečená a nalíčená," svěřila Super.cz Alice.

Díky roli spolumajitelky svatebního salonu už se trochu vyzná v tom, jak by měla svatba vypadat, a může vše odborně zhodnotit. "Zatím jsem ale od začátku seriálu byla v reálu pouze na jedné, a to jsme ještě nestihli s přítelem obřad a zastavili se jen na hodinu poblahopřát. Ale musím ocenit, že byla na nádherném místě," vysvětlila herečka.

Vždy, když se z ní snažíme dostat, jestli by se také nechtěla vdát za přítele Michala Topola, odpovídá velmi mlhavě a tvrdí, že je na svatbu ještě mladá. Tentokrát ale roušku nad svojí vysněnou svatbou aspoň trochu poodhalila. "Kdo ví, jak to za pár let bude. A to nejen, co se týče trendů ve svatebních šatech. Může se mi i změnit postava. Třeba to pak bude ještě lepší a pak půjdu rovnou do plavek. Maledivy, plavky a diamantíky, nic jiného," umívala se.

Svého mladšího partnera si stále velmi chválí, i když jsme se smáli, zda ráno nedělá tři svačiny - pro své dvě děti a pro něj. "A víte, že když vyjde čas, tak je opravdu dělám? Ale já pak zase přijdu domů z natáčení a je uvařeno. Je upečená kachna, udělané zelí a domácí bramborové knedlíky. Kynuté ještě neumí, tam má ještě rezervy. Ale já také vařím ráda, jen když nestíhám, tak se stará on. A tak to má ve vztahu být," uzavřela Alice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám