Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To, že má muzikálová zpěvačka Markéta Procházková, kterou znají televizní diváci ze seriálu Gympl, opravdu vypracované štíhlé tělo, jsme věděli. Když jsme ale přišli na zkoušku nového muzikálu Horečka sobotní noci, vypadala ještě dokonaleji než obvykle. Trénovala totiž při sportu.

"Než začaly zkoušky, byla jsem s kamarádkami na dámské dovolené na surfařském kurzu ve Španělsku. A to je sport, při kterém jsem opravdu sáhla až na dno svých sil. Je to hodně náročné na fyzičku. A přiznám se, že jsem i přecenila svoje síly, když jsem už čtvrtý den vyrazila do větších vln. Třikrát mne to úplně semlelo, tak jsem se pokorně vrátila k začátečníkům," přiznala.

Traduje se, že surfaři jsou jedni z nejhezčích sportovců, tak nás zajímalo, jaký názor na to má Markéta. "Já jsem přece zadaná. Ale je pravda, že náš instruktor byl velký fešák," smála se Markéta a překvapivě dodala, že ve stejné době, kdy surfovala ona, stejnému sportu se na jiném místě věnoval i její přítel.

"Ale nemohli jsme jet spolu, protože my měly opravdu dámskou jízdu. Ale plánujeme, že příští rok spolu vyrazíme na surf do Portugalska," svěřila. Když jsme jí ale navrhli, že by měli jet raději na Havaj, kde jsou prý ty nejlepší vlny, odmítla. "To bych musela opravdu hodně pracovat," naznačila, že na tuhle drahou lokalitu ještě dost nevydělává.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám