Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejdivnější česká zpěvačka Marie Pojkarová (68), která má v internetovém světě patent na hodně bizarní videoklipy, to umí rozjet nejen při natáčení bláznivých záběrů se štěňaty v košíku či roztěkaným pohybem v nebezpečné blízkosti poklopce nebohého Bohuše Matuše (50) na rozpálené pláži v Itálii, ale i během vlastního živého vystoupení!

Dobrosrdečná zpěvačka uspořádala divokou párty na parníku, kam pozvala všechny své přátele a fanoušky. Zájem o produkci této vskutku originální zpěvačky s ďáblem v těle byl natolik velký, že se přeplněná loď málem potopila a hrozilo, že vůbec nevypluje.

„Na parníku pro 280 lidí bylo 330 lidí, kapitán nechtěl kvůli velkému ponoru ani vyplout a smál se, že to nejspíš bude nový Titanic,“ smála se spiklenecky Pojkarová, která už má vybudovanou slušnou fanouškovskou základnu. Co by za to jiné zpěvačky daly? Na parníku se dokonce tvořily takové fronty na WC, až museli přítomní pánové čurat do kelímků.

Nakonec ale všechno klaplo a koráb s královnou českého „crazy popu“ odplul s fanoušky na cestu do vskutku jiné galaxie.

Zpěvačka byla evidentně ve formě a k interpretaci největšího hitu Pejskové se koušou oblékla psí obleček, který by jistě zmátl nejednoho Azora číhajícího na vyvolenou fenečku.

Pojkarové zdatně sekundovaly dámy s maskami připomínajícími vlkodlaky tančící do rytmu psího megahitu. Po parníku se posléze kromě líbivých tónů a něžného textu o kousajících se štěňátkách rozléhala z tlamiček vlkodlaků nefalšovaná citoslovce štěkotu. Jak je vidno, taškařice to byla vskutku vydařená a už teď se těšíme, co pro nás tato ikona českého divnopopu připraví příště.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám