Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přítel Jaroslav Haštava požádal svoji partnerku, modelku Terezu Zimovou, o ruku už loni. Její zásnubní prsten jsme ale už hodně dlouho neviděli na ruce. "Je mi malý. Takže leží na poličce v obýváku a nikdo z nás nebyl schopný ho zanést někam, kde by ho zvětšili. Vím, že jsem úplně marná," řekla Super.cz.

Tereza se do svatby nežene a nemá vlastně ani potuchy, kolikakarátový kámen v prstýnku má a na kolik mohl jejího snoubence přijít. "My si nikdy žádné hodnotné dary nedávali. Takže jediný drahý dárek, o jehož ceně něco tuším, byl kožich, který jsem dostala loni k Vánocům, a byla jsem tak dojatá, že jsem ho dokonce dvakrát vzala na sebe, i když bylo teplo a pořádně jsem se v něm zapotila," prozradila Zimová.

A jak je možné, že se vyzná v cenách kožichů? "Budu je totiž kromě jiných věcí prodávat ve svém obchodě, který v září otevírám. A doufám, že letos bude zima tak tuhá, že unosím nejen ten svůj, ale i ty další půjdou na dračku," přeje si mrazy modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám