Hlavní obsah
Článek

Zatímco jinak se i z těch nejštíhlejších těhotných dívek stávají pomalu matrony, zpěvačka Madalena Joao je na tom naopak. Na začátku těhotenství ještě měla nadváhu, dnes, v šestém měsíci, má kila v rovnováze. „Zhubla jsem z 86 kil na sedmdesát,“ chlubí se.

Nejde ale o žádný projev nemoci. Špeky šly zkrátka dolů. „Lékař mě chválil, že mám teď ideální váhu. Cítím se perfektně, jsem se sebou spokojená. V prvním trimestru jsem samozřejmě měla i nějaké těhotenské potíže, ale ty už odezněly a vše je v harmonii. A protože těhotenství není nemoc, jsem čilá a pracuju a lítám snad ještě víc než předtím,“ pochlubila se.

Joao zažívá nejkrásnější období svého života. Daří se jí v soukromí i pracovně. „Už mám nasmlouvané zpívání na příští rok. Když nebude moci hlídat rodina, je tu ještě otec, takže se to zvládne,“ věří.

Rodit by měla prvního listopadu a čeká prý kluka. „Ale gynekologa jsem dokonale zmátla. Ptala jsem se ho, jestli si je pohlavím jistý, protože doktoři se někdy pletou. A on od té doby nemůže najít pindíka. Na ultrazvuku ale byl,“ dodala s úsměvem zpěvačka, která se kromě přípravy na mateřství chystá také na vydání nového alba.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám