Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jara Smejkala si pamatujeme z finále poslední řady show Česko Slovenská SuperStar. Na obrazovce býval většinou oblečený, když jsme zpěváka ale potkali v šortkách a tílku, docela jsme koukali, kolik mu přibylo tetování, a smáli jsme se, zda to chce dotáhnout tak daleko jako bývalý prezidentský kandidát Vladimír Franz.

"Pracuju na tom. Tetování je závislost. Když jsem začínal, říkali mi, že z toho může vzniknout, a já si bláhově myslel, že si nechám udělat jednoho malého dráčka a skončím. A přitom pořád pokračuju a neskutečně mě to baví," svěřil Super.cz.

"Začal jsem v osmnácti první střelou a ještě jsem nedostřílel všechny náboje," smál se. Média mu zkoušela během soutěže tetování spočítat, tehdy to vyšlo na pětadvacet. "Ale ono se to počítat nedá. Různě je spojuji a můj životní cíl je jen jedno tetování po celém těle," vyděsil nás Jaro.

Nechá si tedy opravdu potetovat i obličej jako zmíněný Franc? "To ne. Ale to říkám teď, taky jsem si myslel, že vynechám krk, a vidíte, už se tam něco rýsuje," krčil rameny Smejkal. V nejbližší době má zatím v plánu rozšířit tetování na zádech. "Zatím tam mám jenom býka, což je moje znamení, ale chtěl bych strom života. To bude tak na čtyři sezení," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám