Hlavní obsah
Článek

Není to ani týden, co na Anetu Vignerovou (36) prasklo, že už není single, a najednou ji vidíme, jak se předvádí ve svatebních šatech.

Nelekejte se, Miss České republiky 2009 si sice pospíšila se zveřejněním fotografií svého nového krasavce na sociální síti, ke svatbě se ale podle všeho zatím neschyluje. Modelka fotila snímky na svatební téma. Při té příležitosti Aneta oblékla šaty od české návrhářky Dominiky Sedláčkové nebo královny svatebních šatů Very Wang.

„Jednak díky těm nádherným šatům a jednak díky úžasnému týmu jsem se cítila jako princezna a celé focení jsme si moc užili," komentuje focení Aneta. Fotografka Kateřina Novotná jí dala za pravdu: „Aneta měla zkušenosti se svatebním konceptem, takže věděla, do čeho jde. I přes to musím však uznat, že její trpělivost a výdrž v extrémních podmínkách a horku byla skutečně obdivuhodná.“

Nový vztah Vignerové je sice v začátcích, to jí ale nebrání v tom, aby nesnila o svém dni D. „Určitě se těším na svou svatbu a sama jsem zvědavá, v jakém duchu se povede," říká Aneta, která ještě nemá konkrétní představu o veselce. Družičku má vybranou ale už nyní. „Šaty určitě navrhne můj dvorní stylista Michal, který mi půjde za družičku," směje se Aneta.

Reklama

Další články

Načítám