Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, že na pořad Partička nekouká banda přecitlivělých, prudérních a vulgarismy odmítajících intelektuálů, není třeba hovořit. Čtveřice Richard Genzer (57), Michal Suchánek (58), Igor Chmela a Ondřej Sokol (52) totiž nejdou pro slova a činy, které by takovým přivodili minimálně infarkt, daleko.

Nejinak tomu bylo během víkendového představení pro ty nejskalnější fandy Partička naživo. Pánové nejdříve vystřídali spousty velmi bizarních převleků, pochopitelně i za ženy nebo za zvířata. Ovšem závěr show už byl na leckoho moc.

Partička napochodovala na pódium na Konopišti v baloňácích, které velmi rychle letěly dolů a Genzer, Suchánek, Chmela a Sokol se před publikem objevili jen ve slipech. A aby striptýz ještě umocnili, slipy si zařízli mezi půlky, aby navodili dojem pánských tang, do nichž se ve finále svlékají legendární Chippendales. O tom, zda s nimi mohou soupeřit i co se postavy týče, se přesvědčte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám