Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Královský palác se dnes nese v duchu oslav prvních narozenin nejobletovanějšího člena rodiny, malého prince George (10). K této příležitosti začátkem července nafotili s oslavencem jeho rodiče několik nových snímků. Rodinka je zachycena během návštěvy výstavy motýlů v londýnském Natural History Muzeu, která chlapce očividně nadchla.

Kouzelný je především snímek, na němž se George upřeně dívá na motýla, který přistál jeho tatínkovi Williamovi (41) na ruce a chce se jej dotknout. V tom mu ale prý Kate (42) musela zabránit, jelikož by to prý pro motýla nemuselo dobře dopadnout. „Je to takový malý surovec. Je docela zázrak, že motýl z toho vyvázl bez zranění,“ vtipně poznamenali princovi pyšní rodiče.

Slavnostní nálada se dnes jistě ponese celým Londýnem a místní se nejspíš opět budou chtít účastnit alespoň prostřednictvím mávání vlajkou a bujarého veselí v ulicích na počest budoucího následníka trůnu. Nejen Londýňané jsou přitom zvědaví, zda se zakládá na pravdě prohlášení kamarádky vévodkyně Kate o jejím údajném druhém těhotenství...

Reklama

Další články

Načítám